Notícies

 • 3/mai/2011

  La reunió decissiva pel futur del Baròmetre ja té data: 5 de maig

  Aquest dijous, dia 5 de maig, és la data clau per al Baròmetre de la Comunicació i la Cultura

  Seguir llegint ›
 • 3/mai/2011

  La publicitat en premsa escrita és una influència clau per als consumidors


  Els anuncis en premsa generalista en paper segueixen actuant com una font molt fiable
  d'informació per al públic en el procés de presa de decisions de compra. És la conclusió d'un
  informe elaborat per la Associació de Diaris d'Amèrica i Frank N. Magid Associates sobre
  l'escenari mediàtic dels Estats Units.

  Seguir llegint ›
 • 2/mai/2011

  La 6a. Trobada de Joves Lectors a Canyamars aborda el futur del periodisme amb la participació de quasi un centenar d'alumnes

  La 6a. Trobada de Joves Lectors, celebrada els passats 29 i 30 d'abril a l'Alberg Mas Silvestre de Canyamars i amb la col·laboració de Gas Natural Fenosa i la Xarxa Vives d'Universitats, va deixar patent les inquietuts que els joves periodistes tenen sobre el futur de la professió. Aixi, prop d'un centenar d'alumnes arribats de totes les universitats de Catalunya i el Pais Valencià van debatre i col·laborar per a treure conclusions i solucions a la situació actual de la premsa.

  Seguir llegint ›
 • 1/mai/2011

  Acord Premsa Comarcal-Ens de Comunicació

  D'acord amb el conveni signat el passat mes de gener entre Premsa
  Comarcal-ACPC i  l’Ens de Comunicació Associativa, s’han habilitat a l’àrea privada de www.premsacomarcal.cat, dos espais on les federacions adherides a l’Ens facilitaran els comunicats de les activitats més importants que portin a terme les federacions. Més endavant, l’Ens lliurarà la seva agenda, relacionada per comarques, de totes i cada una de les principals activitats que portaran a terme, a fi i efecte que les capçaleres associades se’n puguin fer ressò, i publicar-ho a les seves planes si així s’escau.

  Seguir llegint ›
 • 1/mai/2011

  Dilluns es tanca el termini de presentació de treballs al Premi de Recerca Premsa Comarcal 2011

  Dilluns, a la 1 del migdia, Premsa Comarcal tanca l’admissió de treballs a la
  convocatòria del 6è Premi de recerca universitària de Premsa Comarcal. Dirigida a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de la Comunicació de l’àmbit del Països Catalans. Aquesta recerca pot abordar qualsevol tema relacionat amb l’edició de premsa comarcal i local en paper i de pagament, amb l’ús de internet com a prioritat, però també està oberta al periodisme de proximitat en general que es realitza a ràdios i televisions locals, portals digitals d’informació general i a qualsevol altre tecnologia, sempre que la premsa comarcal hi disposi de finestra, fins i tot complementària.

  Seguir llegint ›
 • 1/mai/2011

  Nous cursos a l'IDEC (Universitat Pompeu Fabra)

  En virtut de l’acord de col·laboració entre la Universitat Pompeu Fabra i
  l’associació  Premsa Comarcal, donem a conèixer els nous cursos programats a partir del mes de maig, en el ben entès que els associats a l’ACPC gaudeixen del 10 per cent de descompte.

  Seguir llegint ›
 • 1/mai/2011

  Premis del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació

  Ja és aquí la dinovena convocatòria dels Premis del Consell Municipal de
  Benestar Social als Mitjans de Comunicació, que té com a objectiu reconèixer la tasca informativa dels i les professionals del món de la comunicació que amb els seus treballs contribueixen al coneixement i sensibilització sobre la realitat social de la ciutat de Barcelona.
  El termini de presentació d'aquesta edició finalitza el 2 de setembre de 2011 i està obert a tots
  els treballs que s’hagin fets públics, a qualsevol de les modalitats del premi, entre l’1 d’agost de 2010 i el 31 de juliol de 2011.
  Podeu consultar les bases a:  convocatria2011premicmbsmitjansdecomunicaci.089.pdf

  Seguir llegint ›
 • 28/abr/2011

  Demà acaba el termini de presentació de treballs per optar al 6è Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal

  Demà, dia 29 d'abril, a les 13.00 hores, Premsa Comarcal tanca el termini de presentació de treballs del 6è Premi de Recerca Universitària, patrocinats per ENDESA i que compten amb el suport  de la Secretaria  de Comunicació de la Generalitat i la col·laboració de la Xarxa Vives d'Universitats.

  Seguir llegint ›
 • 28/abr/2011

  6a Trobada de joves lectors a Canyamars

  Els dies 29 i 30 d’abril a l’alberg Mas Silvestre, Canyamars-Maresme tindrà lloc la 6a Trobada de joves lectors que organitza l’Associació Catalana de Premsa Comarcal sota el patrocini de Gas Natural Fenosa.

  El dia 28 a la nit, el professor Josep Lluis Larriba, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya, farà una exposició, després de la projecció dels Wikirebels sobre, una nova tecnologia que ha desenvolupat per analitzar la informació en forma de xarxa o graf que pot complementar els cercadors d’Internet i que té un especial interès en els camps de les xarxes socials. 

  Seguir llegint ›
giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2022

Avís legal

Contacte