Notícia

Xerrada de Roberto Suarez sobre noves tendències periodístiques

És el cap del Media Intelligence Service (MIS) de la Unió Europea

Foto
El Col·legi de Periodistes organitza el dijous 19 de març, a les 19.00h,  una conferència sobre Els mitjans de servei públic a Europa, dins el Cicle de debats Futur que porta a terme. 

Roberto Suárez, cap del Media Intelligence Service (MIS) de la Unió Europea de Radiodifusió (European Broadcasting Union- EBU) oferirà un ampli repertori de dades sobre tendències de consum, innovacions tecnològiques i models de negoci i aportarà exemples recents sobre com els serveis públics estan fent front a les transformacions socials i econòmiques que estan sacsejant Europa.

 L'acte es celebrarà de 19h a 20.30h al Caixa Fòrum.

Roberto Suárez Candel treballa com a cap del Media Intelligence Service (MIS) de l’Unió Europea de Radiodifusió (European Broadcasting Union – EBU), l’associació professional de les ràdios i televisions públiques europees. El MIS és l’unitat encarregada de la recerca aplicada a l’EBU i proporciona els seus Membres i serveis permanents tot tipus de dades i anàlisis de mercat per tal que assoleixin una visió estratègica del sector audiovisual. Prèviament, Roberto Suárez havia treballat com a investigador i docent a Alemània (Hans-Bredow-Institut, Hamburg), Suècia (Stockholm University) i Espanya (Universitat Pompeu Fabra), especialitzant-se en l’anàlisi de les polítiques públiques de comunicació i de l’estructura del sistema audiovisual. Roberto Suárez és doctor en comunicació social per la Universitat Pompeu Fabra (2009), i la seva recerca ha estat guardonada amb diversos premis, incloent el premi a la recerca en comunicació del Consell Audiovisual de Catalunya (2010).

Més informació i inscripcions aquí.

Font: Col·legi Periodistes


 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte