Serveis

A més de donar una veu unida al sector de la premsa comarcal i local i defensar els seus interessos, l’entitat també ofereix una sèrie de serveis pràctics tant als seus associats com a la resta d’agents relacionats amb el sector i a la societat catalana en general.

Gestió de publicitat
Premsa Comarcal s’encarrega de la comercialització conjunta de publicitat. Gestiona i crea campanyes per a les publicacions associades, actuant com a únic interlocutor davant de clients institucionals i privats.

Espais Multimèdia
Premsa Comarcal disposa d’unes modernes instal·lacions al centre de Barcelona, obertes als seus socis, perquè puguin disposar de sales de treball, reunions i formació. Les sales estan equipades amb ordinadors, equips multimèdia i accés a internet.

Carnet de premsa
El carnet de Premsa Comarcal identifica als professionals en l'exercici de la seva tasca.

Formació
Premsa Comarcal manté convenis de col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya, el Col·legi de Publicitaris i Relacions Publiques de Catalunya i l’ Associació Empresarial de Publicitat, entre d’altres, per a la formació permanent del seus professionals.

Assessorament
Premsa Comarcal posa al servei dels seus associats nombrosos recursos propis i externs destinats a facilitar l’activitat editorial i periodística.

Digitalització
Premsa Comarcal disposa d’una plataforma pròpia que permet als seus associats la transició a l’edició digital a través d’una plataforma flexible, modulable i en permanent actualització.

Butlletins Premsa Comarcal
Premsa Comarcal edita i distribueix els butlletins: Món Editorial, Món Laboral i Món Fiscal.

iQuiosc
Premsa Comarcal és impulsora d’aquesta plataforma digital conjunta de les associacions catalanes de premsa (APPEC, ACPC i ACPG) que permet la comercialització de les publicacions associades a través d’Internet.

Quiosc.cat
Premsa Comarcal participa d’aquesta mostra itinerant de publicacions en català, impulsada per l’APPEC, que permet un acostament de les capçaleres associades al territori i facilita el contacte directe amb els seus lectors.
 
Llibre Blanc de la Premsa Comarcal
Premsa Comarcal edita aquest estudi sectorial destinat a ser una radiografia de l’estat del col·lectiu i a fer de plataforma de projecció de les capçaleres associades entre els estudiosos, els anunciants i els interessats en aquest model de comunicació de proximitat.

Premi de Recerca Universitària
Aquest guardó està dirigit a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les facultats de Ciències de la Comunicació de l’àmbit dels Països Catalans i organitzats conjuntament amb la Xarxa Lluís Vives que agrupa el conjunt d’universitats existents al territori de parla catalana.

Cercar publicacióDestacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte