Notícies

 • 27/set/2010

  Els gratuïts cauen un 6,37%

  Segons l’OJD de juliol, els diaris gratuïts baixen. En conjunt 20 minutos, ADN i Què! han perdut 104.643 exemplars. Els tiratges dels gratuïts, però, s'estan recuperant una mica.

  Seguir llegint ›
 • 27/set/2010

  Neix Redacciona, un portal de continguts per als mitjans de comunicació

  Acaba d'aterrar Redacciona, una empresa dedicada a la gestió i comercialització online de continguts per a mitjans de comunicació, òrgans corporatius i empreses. Els continguts seran incorporats a la plataforma per tots aquells periodistes, fotògrafs, bloggers o especialistes de qualsevol camp (art, ciència, tecnologia, cultura…) en tres diferents formats: text, fotografia o vídeo.

  Seguir llegint ›
 • 27/set/2010

  Neix anoiaemergent.cat, el primer digital econòmic comarcal

  Dos anys després del seu naixement, el digitalanoiadiari.cat es reforça des d’aquest dimecres amb el suplement setmanal anoiaemergent.cat, que esdevé el primer mitjà digital comarcal català específicament econòmic.

  Seguir llegint ›
 • 20/set/2010

  L’ACPC presenta el seu Llibre Blanc al Col·legi de Periodistes de Catalunya

  L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal ha presentat el seu Llibre Blanc 2010 de la premsa Comarcal i Local al Col·legi de Periodistes de Catalunya. L’acte, que ha comptat amb la presència de públic vinculat majoritàriament al sector, ha anat a càrrec de Pere Caba, consultor de l’empresa Tom Consulting (Top of Mind),  ex-director general de La Vanguardia i ha ocupat alts càrrecs a empreses com l'agència DDB Needham , Bimbo i a l'estructura internacional d'Anheuser Bush.

  Seguir llegint ›
 • 20/set/2010

  Lluís Gendrau repetirà com a preseident de l'APPEC

  L'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) desenvoluparà una assemblea general extraordinària el proper 28 de setembre per escollir una nova junta. La candidatura de Lluís Gendrau, del Grup Enderrock, és l'única que concorre a les eleccions. L'acompanya Jordi Roigé (Decine) i Núria Iceta (L'avenç) entre d'altres membres de la futura junta directiva de l'associació.

  Seguir llegint ›
 • 20/set/2010

  Som Garrigues te nou web

  El quinzenal Som Garrigues va presentar a la capital de la seva comarca, Les Borges Blanques, el seu nou web www.somgarrigues.cat d’actualització diària amb tota l’actualitat de les Garrigues i de les Garrigues Històriques.
  En l’acte de presentació hi va pronunciar una conferència el director de Vilaweb, Vicent Partal, el qual va disertar sobre mitjans de comunicació digitals.

  Seguir llegint ›
 • 20/set/2010

  La Generalitat engega un portal sobre cultura catalana

  El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació ha engegat el portal web sobre cultura catalana www.culturcat.cat . El seu objectiu és oferir, des d'una perspectiva divulgativa, tot el que s'ha de saber sobre la cultura catalana. El contingut ha estat determinat per diferents consells d'experts, que han decidit quinscuales eren els temes que el portal ha de tractar i han verificat la informació.

  Seguir llegint ›
 • 20/set/2010

  L’editora de Revista de Badalona organitza un concurs de tires de premsa

  Nautilus Comunicació i Cultura, editora del trimestral Revista de Badalona, ha posat en marxa la primera edició del Premi Internacional Ciutat de Badalona-Caixa Laietana de tires de còmic. Per participar-hi (ho poden fer autors professionals o aficionats de tot el món) cal presentar 10 tires de còmic en blanc i negre, totalment inèdites i que tinguin un nexe en comú (els protagonistes, un argument serialitzat, un tema recurrent).

  Seguir llegint ›
 • 17/set/2010

  La Secretaria de Joventut presenta l'Enquesta de consum i pràctiques culturals de Catalunya

   

  Creix el consum cultural entre els joves catalans. Aquesta és la conclusió a la que arriba l' Enquesta de consum i pràctiques culturals de Catalunya que ha presentat la Secretaria de Joventut. Segons l'estudi el consum global augmenta mentre que disminueix el consum televisiu i l'assistència al cinema. La resta d'indicadors pugen i a nivells superiors als del conjunt de la població. Destaca el consum d'Internet (un 94% dels joves) i l'escolta de música (un 88%). Per contra, els adults només estan per sobre dels joves en lectura de diaris. Són dades dels anys 2001-2006 i pel que fa a població d'entre els 15 i 29 anys.

   

  Seguir llegint ›
giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2022

Avís legal

Contacte