Notícia

Irmandade TV busca capital entre els seus telespectadors

Volen aconseguir 30.000 euros amb múltiples donacions

Foto
Després d'un any en funcionament, Irmandade.tv es troba immersa en un procés de capitalització, que es va iniciar al novembre i té previst aconseguir 30.000 euros. Segons el seu director, Aurélio Lopes, el recaptat ja s'apropa a la quantitat marcada. A partir de 100 euros, el teleespectador pot contribuir que el mitjà pugui aconseguir més tecnologia, major programació diària i nous continguts.

A més, de forma paral·lela, la cadena vol fer-se més visible i està negociant la seva arribada tant als canals de la TDT com a la televisió per cable. Actualment la seva oferta pot veure's en internet en http://www.irmandade.tv/

Entre els nous continguts que es volen incorporar a la programació diària, un programa informatiu general, així com continguts socials i esportius.

Una vegada finalitzada la recollida de fons, s'organitzarà l'assemblea i s'establirà la plantilla definitiva, que se situarà en 6 persones, segons explica Lópes qui també avança que acceptaran publicitat externa, àrea de la qual serà responsable Antón Fernández Escuredo, així com de You Tube.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte