Notícia

Les notícies i opinions més llegides de l'any al web de l'ACPC

El llibre de 40 anys, l'acte d'aniversari a Tortosa i l'estudi d'audiència

Foto

Ara que acaba l'any 2022 us diem quines han estat les tres notícies més llegides al web de l'ACPC i quines han estat les tres columnes d'opinió amb més lectors.

  1. La notícia més llegida de l'any va ser publicada el 28 de gener amb el titular "Presentem de forma oficial el llibre de 40 anys de l'ACPC a Girona", i feia un resum de l'acte celebrat a la Llibreria 22  gironina on vam oficialitzar el llançament del llibre que vam editar amb motiu de l'aniversari de la nostra entitat. 
  2. La segona notícia més llegida de l'any ha estat: Gran festa de la Premsa Comarcal i el Setmanari l’Ebre a Tortosa publicada el 28 de febrer i on es detallava l'acte commemoratiu de l'ACPC que el Setmanari l'Ebre va organitzar a la capital del Baix Ebre.
  3. I la tercera notícia més llegida del 2022 ha estat La Premsa Comarcal en paper guanya audiència, del 25 de març, on es donaven les dades del quart i darrer Estudi d’Audiència de l’ACPC elaborat per Infortecnica. 

I pel que fa a les columnes d'opinió del nostre web i el butlletí Món Editorial, aquestes han estat les tres més llegides:

  1. La columna més llegida ha estat  Jordi Savall, l’ànima de la música escrita pel poeta i lingüista Carles Duarte i Montserrat, publicada el 16 de febrer i dedicada al conegut músic amb motiu el seu (llavors) recent nomenament com a membre d’honor de la Royal Philarmonic Society.
  2. La segona tribuna més llegida va ser Trucada inesperada escrita per la periodista lleidatana Lourdes Cardona i publicada el 25 de març on relatava de forma molt emotiva l'experiència viscuda recentment arran de la mort del seu pare.
  3. I la tercera Opinió més llegida ha estat La plaga del menyspreu del periodista  Xevi Bonell publicada el 27 de juliol en la qual criticava, amb exemples empírics, la falta de respecte d'una bona part del públic  que assisteix a espectacles als darrers temps.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte