Notícia

La Gran Festa dels Premis Premsa Comarcal tindrà lloc el pròxim 31 de maig

Una gala que aglutinarà els guardons que l’ACPC entrega al llarg de l’any

Foto

La Gran Festa dels Premis Premsa Comarcal, organitzada per l’ACPC, tindrà lloc el dia 31 de maig. Aquesta festa aglutinarà els diversos guardons i mencions que, fins ara, l’entitat lliurava repartits al llarg de l’any en les diferents trobades que duia a terme. Aquesta primera edició, concebuda com una gran gala, se celebrarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) a partir de les 19.00 h.

Durant la Gran Festa dels Premis Premsa Comarcal es lliurarà el Premi d’Honor de la Premsa Comarcal, que guardona persones que han destacat al món de la comunicació per la seva trajectòria i que representen els valors de la premsa comarcal; així com els Premis a lesMillors Portades de l’Any, el Premi a la Millor publicació Digital, el Premi Premsa Comarcal de Fotografia Periodística, i el Premi Premsa Comarcal a la Solidaritat adreçat a estudiants d’ESO i de Batxillerat de Catalunya.

Per amenitzar la Gran Festa dels Premis Premsa Comarcal es gaudirà de l’actuació de dues figures del panorama musical català i un altre personalitat de destacada rellevància del món de l’espectacle.

Amb aquesta festa l’ACPC vol que el nostre país visualitzi i reconegui la ingent feina de la premsa local i comarcal. Capçaleres que han superat guerres, crisis econòmiques i pandèmies. Que s’han adaptat als nous temps i a les noves tecnologies sense perdre mai de vista els seus objectius fundacionals. I que sempre han estat acompanyades pel seu públic més fidel, els seus lectors, tal com avalen els estudis d’audiència, que és l’examen anual que superen any rere any. Per últim, es vol reconèixer el talent professional que, des de tots els àmbits, ha fet gran el nostre país.

 

L’activitat s’emmarca dins l’estratègia de l’ACPC de donar visibilitat a les capçaleres associades i posar en relleu la seva tasca, alhora que vol servir de punt de trobada entre tots els associats.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte