Notícia

Els Figa Flawas i Jordi Caps a la Gran Festa dels Premis Premsa Comarcal

El divendres 31 de maig al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Foto

La Gran Festa dels Premis Premsa Comarcal que l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) celebrarà el divendres 31 de maig al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) comptarà amb dues actuacions que prometen convertir la gala en un entreteniment d’alta volada. D’una banda, amb la desacomplexada música urbana dels Figa Flawas; i de l’altra, amb l’impactant espectacle del mag Jordi Caps.

El duet Figa Flawas format pels vallencs Xavier Cartanyà i Pep Velasco ofereixen un directe fresquíssim que barreja tendències com reggaeton, trap, pop, disco i rumba, i fan ballar les platees de valent allà on toquen. El seu darrer disc, La calçotada (Halley Records, 2024), ha estat un èxit absolut al panorama català.

El mag Jordi Caps va ser una notorietat l’any 2022, quan es va proclamar guanyador del programa Got Talent, però l’il·lusionista de Brafim ja feia molts anys que era un prestigiós artista que ha voltat per tot el món oferint el seu sorprenent espectacle a actes públics i privats, a més de ser assessor d’altres professionals com el Mago Pop o el Mag Lari.

Aquestes noves incorporacions a la Gran Festa dels Premis Premsa Comarcal, s’uneixen a les ja anunciades, com la presentadora de l’esdeveniment, que serà la periodista Candela Figueras.

Durant la gala, l’ACPC atorgarà diversos guardons, com el Premi Premsa Comarcal a la Solidaritat que, com ja vam avançar la setmana passada, rebran estudiants de sis instituts catalans pels seus treballs periodístics. I aquell dia també es lliuraran els Premis a les Millors Portades de l’Any, el Premi a la Millor publicació Digital, el Premi Premsa Comarcal de Fotografia Periodística, i el Premi d’Honor de la Premsa Comarcal, que guardona persones que han destacat per la seva trajectòria al món de la comunicació i que representen els valors de la premsa comarcal.

La Gran Festa dels Premis Premsa Comarcal s’emmarca dins l’estratègia de l’ACPC de donar visibilitat a les capçaleres associades i per posar en relleu la seva tasca, alhora que serveix de punt de trobada entre tots els associats. L’esdeveniment compta amb la col·laboració del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte