Notícia

S’obren les inscripcions de la jornada Miravisions de fotoperiodisme

Organitzada pel magazín associat a l'ACPC 'La MIra'

Foto

Ja estan obertes les inscripcions a la segona edició de les Jornades Miravisions de fotoperiodisme, organitzades pel magazín associat a l'ACPC La Mira, que se celebraran els propers 24, 25 i 26 de setembre a Juneda (les Garrigues). Després de l'èxit de la primera edició, enguany s'amplia a tres dies i combina exposicions, tallers, ponències i taules rodones.

El programa compta amb reconeguts fotoperiodistes i periodistes catalans on destaca el nom de Pilar Aymerich, una de les pioneres del fotoperiodisme a Catalunya amb qui es donarà el tret de sortida amb una exposició dedicada a la seva trajectòria i que impartirà la sessió inaugural juntament amb la periodista Mònica Terribas. Altres profrssionals rellevants que participran són Jordi Borràs, Cèlia Atset, Salvador Redó, Xavier Minguella, Oriol Bosch, Carles Rabadà i Laura Saula.

També com a novetat d’enguany, la jornada acollirà l’entrega de guardons de la primera edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme, en que es donaran a conèixer els premiats en les categories de professional i d’estudiant. Les obres premiades es podran veure exposades des d’aquell mateix cap de setmana i durant tot el mes d’octubre al Complex Cultural de Juneda.

Inscripcions (fins al 10 de setembre) i programa aquí.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte