Notícia

'La Mira' i l'ACN i s'uneixen per a la jornada Miravisions de fotoperiodisme

El magazín digital lliurarà uns premis als millors treballs fotogràfics

Foto
L'editor de 'La Mira', Joan Camp, el director de 'La Mira', Francesc Canosa i el director de l'ACN, Marc Colomer, després de signar el conveni

La publicació associada a l'ACPC La Mira ha signat  un conveni de col·laboació amb l'Agència Catalana de Notícies  per a la segona edició de la jornada Miravisions de fotoperiodisme, impulsada pel magazín digital i que se celebrarà a Juneda entre el 24 i el 26 de setembre. Per primera vegada, durant les jornades es lliuraran els Premis Miravisions de Fotoperiodisme, que distingiran els millors treballs fotogràfics publicats en mitjans de comunicació durant el 2020 que millor defineixen aquell any, el primer en pandèmia. Fruit de la signatura del conveni, l'ACN serà mitjà oficial i farà difusió de les jornades i dels premis tant al servei de l'agència pública com al portal en anglès Catalan News.

El conveni l'han signat el director de l'ACN, Marc Colomer, i l'editor de 'La Mira', Joan Camp.

El Premi Miravisions de Fotoperiodisme està dotat amb 2.500 euros per al primer premi, 1.000 euros per al segon i 500 euros per al tercer. També es premiaran estudiants d'escoles de fotografia i facultats de comunicació amb la voluntat d'apostar pel futur del fotoperiodisme. El jurat estarà format per professionals del camp de la fotografia, el periodisme i la comunicació.

La jornada Miravisions acollirà tallers, exposicions i taules rodones amb fotògrafs experts i professionals del sector i té l'objectiu de fer treballar en xarxa i compartir aprenentatges i experiències.

Font:ACN

giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte