Notícies

 • 6/mai/2011

  Encara hi haurà Baròmetre

  El govern de la Generalitat,manifesta la seva voluntat de voler continuar donant suport al Baròmetre de la Cultura i la Comunicació

  Seguir llegint ›
 • 6/mai/2011

  Atorgat el XXV Premi Cristina Requena i Giró de Periodisme de Valls

  El jurat del Premi Cristina Requena, del qual Premsa Comarcal forma
  part del jurat ,  va decidir atorgar en la seva XXV edició, els següents premis: a la Delegació de Catalunya Ràdio a Tarragona, com a bona mostra del treball de cobertura de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela, a raó de 1.200 euros, i dos accèssits a dues mostres de noves maneres de fer periodisme a través d’Internet.

  Seguir llegint ›
 • 6/mai/2011

  6a convenció de la Premsa Comarcal i Local i 29a assemblea de l'ACPC

  Coincidint amb els 30 anys de la constitució de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal i Local, el proper dia 28 de maig, a la Universitat de Vic, es celebrará la 6a Convenció de la Premsa Comarcal i Local i la 29a assemblea de l'ACPC.

  Seguir llegint ›
 • 3/mai/2011

  La reunió decissiva pel futur del Baròmetre ja té data: 5 de maig

  Aquest dijous, dia 5 de maig, és la data clau per al Baròmetre de la Comunicació i la Cultura

  Seguir llegint ›
 • 3/mai/2011

  La publicitat en premsa escrita és una influència clau per als consumidors


  Els anuncis en premsa generalista en paper segueixen actuant com una font molt fiable
  d'informació per al públic en el procés de presa de decisions de compra. És la conclusió d'un
  informe elaborat per la Associació de Diaris d'Amèrica i Frank N. Magid Associates sobre
  l'escenari mediàtic dels Estats Units.

  Seguir llegint ›
 • 2/mai/2011

  La 6a. Trobada de Joves Lectors a Canyamars aborda el futur del periodisme amb la participació de quasi un centenar d'alumnes

  La 6a. Trobada de Joves Lectors, celebrada els passats 29 i 30 d'abril a l'Alberg Mas Silvestre de Canyamars i amb la col·laboració de Gas Natural Fenosa i la Xarxa Vives d'Universitats, va deixar patent les inquietuts que els joves periodistes tenen sobre el futur de la professió. Aixi, prop d'un centenar d'alumnes arribats de totes les universitats de Catalunya i el Pais Valencià van debatre i col·laborar per a treure conclusions i solucions a la situació actual de la premsa.

  Seguir llegint ›
 • 1/mai/2011

  Acord Premsa Comarcal-Ens de Comunicació

  D'acord amb el conveni signat el passat mes de gener entre Premsa
  Comarcal-ACPC i  l’Ens de Comunicació Associativa, s’han habilitat a l’àrea privada de www.premsacomarcal.cat, dos espais on les federacions adherides a l’Ens facilitaran els comunicats de les activitats més importants que portin a terme les federacions. Més endavant, l’Ens lliurarà la seva agenda, relacionada per comarques, de totes i cada una de les principals activitats que portaran a terme, a fi i efecte que les capçaleres associades se’n puguin fer ressò, i publicar-ho a les seves planes si així s’escau.

  Seguir llegint ›
 • 1/mai/2011

  Dilluns es tanca el termini de presentació de treballs al Premi de Recerca Premsa Comarcal 2011

  Dilluns, a la 1 del migdia, Premsa Comarcal tanca l’admissió de treballs a la
  convocatòria del 6è Premi de recerca universitària de Premsa Comarcal. Dirigida a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de la Comunicació de l’àmbit del Països Catalans. Aquesta recerca pot abordar qualsevol tema relacionat amb l’edició de premsa comarcal i local en paper i de pagament, amb l’ús de internet com a prioritat, però també està oberta al periodisme de proximitat en general que es realitza a ràdios i televisions locals, portals digitals d’informació general i a qualsevol altre tecnologia, sempre que la premsa comarcal hi disposi de finestra, fins i tot complementària.

  Seguir llegint ›
 • 1/mai/2011

  Nous cursos a l'IDEC (Universitat Pompeu Fabra)

  En virtut de l’acord de col·laboració entre la Universitat Pompeu Fabra i
  l’associació  Premsa Comarcal, donem a conèixer els nous cursos programats a partir del mes de maig, en el ben entès que els associats a l’ACPC gaudeixen del 10 per cent de descompte.

  Seguir llegint ›

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2019

Avís legal

Contacte