Notícia

L'ACPC organitza un curs de tècniques de redacció el dia 22

Les places són limitades i cal inscripció prèvia

Foto

L’Associació de la Premsa Comarcal, en el marc de la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, organitza el curs“RedacTècniques avançades de redacció informativa” que anirà a càrrec, d’Irene Rocha Fort, Comunicadora i project manager. Doctora en Comunicació Pública per la Universitat Pompeu Fabra. Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya i de la Universitat Abat Oliba. Experta en convergència de mitjans, periodisme transmèdia i entorns gràfics digitals.

El curs es realitzarà el dia 22 d’octubre en horari de 10 a 15h a la seu de Premsa Comarcal (carrer Hospital, 110-112 Barcelona) i té un preu especial de 15€ per alumne associat a l’ACPC o l’APPEC i 25€ per la resta d’inscrits. Les places són limitades i només s’acceptarà la inscripció per rigorós ordre de petició i previ pagament. A partir del dia 18 d’octubre no es procedirà a la devolució de cap import.

Pel bon funcionament del curs, és imprescindible portar ordinador portàtil o tauleta.

Per participar-hi has d’enviar abans del dia 18 d’octubre, un correu electrònic a olga@premsacomarcal.cat sol·licitant la inscripció indicant les dades següents:

Nom de la publicació:

Nom i cognoms de la persona:

Telèfon:

Correu electrònic:

El pagament de la inscripció s’ha de realitzar a nom de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, en el compte bancari de CaixabankES02 2100 8245 1222 0004 2015, indicant el nom de la persona inscrita.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte