Notícia

L'ACPC signa un conveni de col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu

Francesc Fàbregas, de l'ACPC; i Valentí Oviedo, del Liceu, formalitzen l'acte

Foto

L’ACPC ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Gran Teatre del Liceu, en virtut del qual se suma a les empreses i entitats que són patrocinadores de les activitats que la Fundació del Gran Teatre del Liceu duu a terme a tot l’Estat.

A l'acte de signatura van assistir, en representació de la Fundació Gran Teatre del Liceu, el seu director general Valentí Oviedo; i per part de l’ACPC, el seu president Francesc Fàbregas.

Ambdós varen manifestar la seva satisfacció per haver signar un conveni d’aquestes característiques. El Liceu des de fa temps porta a terme una campanya per tot el territori amb la intenció de donar a conèixer la seva activitat i apropar l’òpera a la gent del nostre país. Per part de l’ACPC, és una manera d’estar present i recolzar una entitat centenària i molt representativa de la història del nostre país.

A la imatge adjunta podeu veure  l’acte de la signatura, i a la que encapçala aquesta notícia, una imatge, quasi inèdita, d’un Liceu buit que va obrir les portes per l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal.

 

Signatura fotos: Christian Machio (departament de comunicació i continguts on line del Gran Teatre del Liceu).

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte