Notícia

Emotiu acte de celebració del 60è aniversari de Sió a Agramunt

Un centenar de persones comparteixen la festa amb els editors

Foto
L'Ajuntament d'Agramunt va fer entrega d'un obsequi a l'equip de redacció de la revista Sió durant la jornada commemorativa

La revista associada Sió va celebrar el passat diumenge el primer de diversos actes que, al llarg d'aquest 2024, commemoraran el 60è aniversari d'aquesta publicació d'Agramunt. La jornada va incloure un acte institucional a la sala de plens de l'Ajuntament del municipi (a la foto); i un dinar de germanor.

Un centenar de persones no es van voler perdre aquesta emotiva jornada que retia homenatge a una capçalera que fa més de mig segle que historiografia la realitat d'aquest municipi de l'Urgell. Durant el matí, es va projectar una presentació que mostrava sis dècades d'història de la capçalera a través de les seves portades més emblemàtiques, i durant la tarda, al dinar, va ser el moment perquè lectors, anunciants, col·laboradors, i entitats agramuntines, compartissin "la joia de celebrar 60 anys plegats"

A l'acte es va comptar amb la presència del delegat de Cultura de la Generalitat a Lleida, Albert Turull; la vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Sandra Castro; l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernàndez; la directora de Sió, Anna Bertran; i el president l'ACPC, Francesc Fàbregas.

NOVETATS

Aquest és el primer d'una sèrie d'actes que es faran al llarg de l'any amb motiu de l'efemèride. Està previst organitzar una exposició i algun debat amb periodistes. D'altra banda, la revista aprofita l'any de l'aniversari per dur a terme canvis importants. La principal és que modernitzaran la pàgina web afegint molts més continguts d'actualitat, cosa que permetrà a la publicació en paper, centrar-se en fer reportatges en profunditat i publicar menys fotografies, que ara aniran al digital. A més, renovaran la imatge gràfica.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte