Notícia

Josep Lluís Villa rep a Tortosa el premi Micro Daurat 2023

Va ser director del Setmanari l'Ebre i fundador d'Ebredigital

Foto
Josep Lluís Villa, el tercer per l'esquerra, amb la resta de premiats, divendres a la tarda a Tortosa. Foto. Col·legi de Periodistes

Divendres a la tarda es van lliurar a Tortosa els Premis Micro que atorga el Col·legi de Periodistes. Com ja s'havia anunciat fa uns dies, el periodista tortosí Josep Lluís Villa, va rebre el premi Micro Daurat 2023 en reconeixement de tota una trajectòria professional dedicada al món de la comunicació.

Villa va rebre el premi en un acte celebrat a la seu col·legial de l'entitat en què també es van lliurar els premis Micro Obert a la periodista Susanna Cases, cap de premsa de la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre; i Micro Tancat al cap de premsa de Salut a les Terres de l'Ebre, Pol Benach.

Josep Lluís Villa, de formació autodidàctica,  ha treballat al llarg de la seva dilatada carrera a mitjans estatals i nacionals com RNE, la Cadena Ser, El País, Nou Diari Ona Catalana, en els seus inicis, per a centrar-se després en mitjans locals. Així, va ser director del Setmanari l’Ebre i de Visió 3, fundador del diari digital Ebredigital i propietari i fundador d’Imagina Ràdio, l’única emissora privada de les Terres de l’Ebre. Va col·laborar també en diverses revistes, llibres i diaris, de diferents àmbits.

Josep Lluís Villa també es va especialitzar en la comunicació institucional i en la producció artística de festivals. En aquest sentit, destaca la creació de la Festa Imagina Ràdio que els darrers anys dinamitza moltes festes majors de pobles ebrencs; o haver presidit  la Cooperativa La Finestra, que va organitzar, entre altres, el Festival de Teatre de Tortosa durant 18 anys. A més, també té una faceta com a escriptor en haver publicat el llibre de poemes Se había congelado el cielo, i actuant com a rapsode en diferents espectacles.

Villa, també va rebre el 2022 el Premi Valor Ebrenc 2021 durant la I Nit de la Comunicació, la qual va coincidir a Tortosa amb un dels actes itinerants que l'ACPC duia a terme per commemorar els seus 40 anys.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte