Notícia

L'ACPC reconeixerà el periodista Josep Lluís Villa Moreno a Tortosa

Amb el premi Valor Ebrenc 2021

Foto

El proper divendres 28 de febrer l'ACPC celebrarà a Tortosa un dels seus actes itineratns del quarantè aniversari. Durant la jornada es lliurarà el Premi Valor Ebrenc 2021 al periodista Josep Lluís Villa Moreno

Josep Lluís Villa Moreno (Alcazarquivir, 1953), va ser el fundador d’una llarga llista de projectes de comunicació, dels quals en destaquen dos: el primer director i co-fundador del Setmanari l’Ebre (3 de març de 1995), i per crear d’Imagina Ràdio (103,9 FM), l'emissora líder al territori.

Durant l'acte, que estarà presentat per la periodista Clara Tena, s'entregaran també una sèrie de reconeixements en motiu del vinté aniversari del Setmanari l'Ebre, organitzador de la jornada.

Com vam publicar la setmana passada, aquell dia, el conferenciant convidat serà el periodista Josep Martí, que pronunciarà la xerrada Construir amb la paraula: persones, territori i premsa de proximitat; i l'actuació musical anirà a càrrec d'Èric Vinaixa. A l'acte es comptarà amb la presència del president de l'ACPC Francesc Fàbregas, i l'editor del Setmanari l'Ebre Ximo Rambla.

L'acte es celebrarà a les 19 hores al Teatre Felip Pedrell de Tortosa i com en els altres actes itinerants que hem dut a terme, la trobada  s'estructurarà en dues parts, una primera trobada interna entre l'ACPC i els mitjans de la zona per reforçar llaços i establir activitats conjuntes d'actuació i l'acte públic del qual aquí us detallem la cartellera.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte