Notícia

Rafel Nadal i Núria de José, ponents convidats a la convenció de Juneda

També es lliurarà un reconeixement a Òmnium Cultural

Foto

L'ACPC celebrarà el dissabte 20 d’abril la 16a Convenció de la Premsa Comarcali Local a Juneda, Les Garrigues. La jornada comptarà amb diverses xerrades i presentacions, de les quals en destaquen les dues ponències que oferiran els reconeguts periodistes Rafel Nadal i Núria de José.

Rafel Nadal combina des de fa anys la seva faceta de periodista amb la d’escriptor. Com a periodista, va ser director d’El Periódico de Catalunya de maig de 2006 a febrer de 2010, període durant el qual el diari va rebre nombrosos premis nacionals i internacionals, a més d’ocupar diferents càrrecs de responsabilitat en empreses editores. I com a escriptor, té una prolífica carrera amb nou llibres publicats que inicia l’any 2011 amb Els mandarins i culmina el 2021 amb Quan s’esborren les paraules.

Núria de José és la responsable del servei d’Actualitat de La Xarxa (Xarxa Audiovisual Local) i vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Anteriorment, havia estat directora de Continguts de COM Ràdio i directora de Ràdio Premià de Mar. Va començar a exercir el periodisme en els serveis d’esports de Televisió de Mataró i del diari Crònicade Mataró, tots dos del Maresme.

En el decurs de la jornada es lliurarà el premi anual en Reconeixement pel suport a la Premsa Comarcal, que enguany recaurà en l’entitat Òmnium Cultural per la seva “aferrissada defensa no només de la llengua i la cultura sinó també dels drets democràtics”.

La jornada inclourà també l’Assemblea General d’Associats i una activitat de caràcter cultural destinada als acompanyants dels participants. En els propers dies desvetllarem el programa complet del dia i els horaris.

L’acte està organitzat per l'ACPC i la revista Fonoll, compta amb el suport de l'Ajuntament de Juneda i el Departament de la Presidència de la Generalitat; el patrocini d’AVP i de Go Viatges i Esdeveniments, i la col·laboració del Centre de les Arts i la Memòria de Ponent.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte