Notícia

L'ACPC farà un reconeixement a Òmnium Cultural durant la propera Convenció

A Juneda el pròxim dissabte 20 d'abril

Foto

L'ACPC celebrarà el dissabte 20 d’abril la 16a Convenció de la Premsa Comarcal i Local a Juneda, Les Garrigues. En el decurs de la trobada es lliurarà el premi anual en Reconeixement pel suport a la Premsa Comarcal, que enguany recaurà en l’entitat Òmnium Cultural per la seva “aferrissada defensa no només de la llengua i la cultura sinó també dels drets democràtics”. Es tracta d’un guardó que l’ACPC lliura anualment a persones o entitats que han destacat per defensar i representar els valors del país i de la premsa comarcal. Altres premiats d’edicions anteriors han estat, la Xarxa de Televisions Locals, la Diputació de Barcelona o el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

La revista associada Fonoll serà l’amfitriona de la jornada, que es durà a terme al Centre de les Arts i la Memòria de Ponent (CAMP). En l’actualitat s’està acabant d’elaborar el programa del dia, el qual es preveu que sigui interessant tant per associats com per al públic en general.

La jornada començarà amb l’Assemblea General d’Associats i després d’un petit refrigeri s’inaugurarà la 16a Convenció de Premsa Comarcal i Local. A banda, hi ha programada una activitat de caràcter cultural destinada als acompanyants dels participants. Aquesta, inclou una visita per l’exposició Caliquenyos, que és El tabac clandestí de Ponent, una visita a l’exposició Resiliències, i una passejada per la Vil·la Closa de Juneda d’origen medieval visitant l’Església, el Portal del Marca, el Pou del Gel i el Parc de la Banqueta.

L’acte està organitzat per l'ACPC i la revista Fonoll, compta amb el suport de l'Ajuntament de Juneda i el Departament de la Presidència de la Generalitat; el patrocini d’AVP i de Go Viatges i Esdeveniments i la col·laboració del Centre de les Arts i la Memòria de Ponent.

Cercar publicacióDestacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte