Notícia

El Breny destaca les Vetllades Culturals del seu 50è aniversari

La portada i un extens reportatge que detalla les xerrades

Foto

La publicació associada El Breny celebra 50 anys aquest 2024.  Fa pocs dies que ha aparegut el darrer número, el 490, el qual dedica una bona part a celebrar l'efemèride. D'una banda, amb una portada especial on apareix una foto de l'equip de redacció, i de l'altra, amb un extens reportatge de tres pàgines que explica amb detall la recuperació de les anomenades 'Vetllades Culturals', un cicle de xerrades que estan duent a terme des de principis d'any al municipi amb motiu de l'aniversari, i pel qual han passat reconeguts professionals de la comunicació.

L'Associació Cultural El Breny, editora d'aquesta publicació de Sant Vicens de Castellet, signa un article a la primera plana titulat 50 anys plens de cultura el qual fa un resum i agraïment de tot el que ha donat de si la capçalera en aquestes cinc dècades. Tal com diuen, porten "mig segle editant històries, notícies i reportatges que tenen a veure amb Sant Vicenç de Castellet. 50 anys amb vocació de servir a la nostra població i de deixar un llegat escrit als que vindran. Però no podríem haver arribat fins aquí sense la implicació dels centenars de subscriptors –ara socis– que ens heu donat i ens continueu donant suport. Moltíssimes gràcies!"

La tercera conversa del cicle 'Vetllades Culturals' està programada per al pròxim divendres 22 de març a la biblioteca Salvador Vives Casajuana i el convidat és el dramaturg, ballarí i actor, Joan Maria Segura Bernadas.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte