Notícia

El Breny celebra el cicle Vetllades Culturals amb motiu dels 50 anys

El passat divendres amb la periodista de TVE Maribel Sánchez-Maroto

Foto
Maribel Sánchez-Maroto i Estel Huguet. Imatges: Nati Luna i Rosa Auguets.

La publicació associada El Breny continua amb el cicle de 'Vetllades Culturals' que commemora els 50 anys d'existència d'aquesta capçalera de Sant Vicenç de Castellet, al Bages. Aquest 2024 ja han organitzat dues xerrades, totes amb un gran èxit de públic. La primera va ser el passat 25 de gener amb la popular periodista, escriptora i actriu Empar Moliner, a l'Auditori Grauvilardell; i la segona, el passat divendres 16 de febrer amb la periodista i directiva de TVE (i ex membre d'El Breny), Maribel Sánchez-Maroto. Totes les xerrades estan conduïdes per la cap de redacció d'El Breny, Estel Huguet, també membre de la junta de l'ACPC.

La tercera conversa està programada per al proper divendres 22 de març, aquesta a la biblioteca Salvador Vives Casajuana, i el convidat és el dramaturg, ballarí i actor, Joan Maria Segura Bernadas. Totes les xerrades tenen entrada gratuïta, però des de la publicació ofereixen una reserva d'espai per als subscriptors i anunciants de la revista.

El novembre del 1974 es va publicar el primer número d'El Breny. Aquest any en fa 50 i els editors tenen previst fer una Vetllada Cultural cada mes amb personatges relacionats amb la cultura i el periodisme. Durant l'any hi hauran diferents activitats, a banda de les vetllades.

En aquest enllaç podeu veure la xerrada amb Empar Moliner.

 

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte