Notícia

L'Informador de Martorell canvia la capçalera i obre perfils a xarxes

La revista viu un procés de renovació total aquest 2014

Foto

La revista associada L'Informador de Martorell està de canvis aquest 2024. Al gener informàvem del relleu en la direcció i la incorporació de nous col·laboradors, ara amb el periodista Pau Bonastre al capdavant, i aquest març arriben dues novetats més.

D'una banda, han renovat el disseny de la capçalera.  Tal com expliquen a l'editorial del darrer número, "la nova capçalera és obra del dissenyador martorellenc Quim Aranda, i simbolitza allò que és L’Informador a dia d’avui: un setmanari actualitzat i que mira cap al futur, i que alhora ho fa plenament lligat a la trajectòria del mitjà (que enguany celebrarà el seu 45è aniversari) i a Martorell, la seva història, el seu patrimoni i la seva gent".

I l'altre canvi important és que L'Informador s'obre camí en el món digital, ja des d'aquesta setmana disposen de perfil a Instagram, X (l’antic Twitter) i Facebook amb el nom d’@infomartorell. "Amb l’obertura d’aquests nous canals, L’Informador amplia la mirada quant a les diferents maneres de consum d’informació, pretén reforçar el lideratge com a mitjà de referència a Martorell i sumar nous lectors, i estableix noves vies de comunicació amb el públic. En definitiva, posem en marxa dues novetats que formen part del creixement sostingut de l’Informador, d’allò que vam marcar en el full de ruta de la nova etapa del mitjà".

Per últim, a l'editorial també anuncien que properament refaran la maquetació de la revista: "estem treballant una renovació estètica integral que veurà la llum en les setmanes vinents".

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte