Notícia

Pau Bonastre, nou director de L'Informador de Martorell

Ben aviat disposarà de nous continguts, col·laboradors i imatge gràfica

Foto

El setmanari associat L'Informador de Martorell incía una nova etapa. D'una banda, hi ha un canvi a la gestió i direcció: el periodista martorellenc Pau Bonastre agafa el relleu de Jordi Amat. I de l'altra, preparen una remodelació total de la revista "amb idees renovades, nous continguts, nous col·laboradors i, ben aviat, també una nova imatge gràfica actualitzada al moment actual".

Tal com explica el mateix Bonastre, "en les properes setmanes anirem implementant canvis, tots enfocats a oferir un producte atractiu, de qualitat i que doni un valor al lector. Aquest és l'objectiu primordial. I ho farem, com sempre, amb un compromís ferm amb Martorell i la seva gent, amb vocació de servei, proximitat i rigor".

Feia mesos que des de la publicació estaven treballant en els canvis i aquesta setmana s'han confirmat del tot. En una editorial publicada al darrer número i signada pel nou director, aquest explica que "l’inici d’aquest capítol també s’emmarca en els valors de la premsa local i de proximitat, que és un pal de paller de qualsevol societat".

En aquest sentit, Bonastre referma la vinculació de la publicació amb el municipi quan diu que "estenem, també, la mà a les entitats i a tots aquells actors que tenen en comú l’estima per Martorell i que són motor del nostre poble. Precisament per això, L’Informador és casa seva"

Pau Bonastre és un periodista martorellenc, graduat en Periodisme per la Universitat Ramon Llull que ha treballat en mitjans de ràdio com RAC1 i Ràdio Martorell i en mitjans escrits com La Vanguardia i el mateix Informador. També va ser redactor i director del digital Martorell Esport.

Aquest 2024 l'informador de Martorell complirà 45 anys: Nascut originalment com a L'Observador de Martorell i convertit a Informador l'any 1988, aquesta setmana arriba al número 2.014.El mateix Bonastre explica que "és de justícia fer un reconeixement als qui van emprendre aquest rumb fa més quatre dècades i a tots els qui en tot aquest temps que ara ens precedeix han contribuït, amb més o menys protagonisme, que aquesta capçalera continuï en vida i amb més ganes encara de perdurar el temps"

 

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte