Notícia

La Vall de Verç celebra 45 anys i 500 números amb una gran festa

Amb un centenar de convidats a la Sala del Cinquantenari de l’Ateneu

Foto

Ahir la revista associada La Vall de Verç va celebrar el seu 45è aniversari amb un acte festiu a la Sala del Cinquantenari de l'Ateneu de Sant Just Desvern. Un centenar de persones es van aplegar per festejar l'efemèride; a banda dels impulsors i treballadors de la capçalera, també es va comptar amb la presència de nombroses personalitats de la societat civil de municipi, així com veïns i amics que no es van voler perdre l'acte. Durant la jornada, es van fer breus discursos i la bufada col·lectiva d'espelmes d'un gran pastís. A més, l'artista local Imma Boronat va pintar un quadre en directe, que una vegada enllestit va ser cedit a l'entitat.

Cal recordar que aquest 2024 La Vall de Verç viu immersa en el que ells anomenen 'L'any 45/500'. Un nom que fa referència al 45è aniversari que enguany celebraran, així com l'arribada propera del número 500 de la revista. Un any en què, a banda de la celebració d'ahir, hi ha previstes més iniciatives que un grup de suport, creat amb aquesta finalitat, s'encarregarà de dissenyar i de posar en pràctica; i que oportunament anirem anunciant.

No us perdeu aquesta extensa editorial signada pel director de la publicació Josep Lluís Gil Rivera en què analitza l'estat de la publicació i parlà dels reptes fixats per aquest 2024 com ampliar les subscripcions.

Fotos: Radio Desvern, Ateneu Sant Just, Endavant Sant Just

 

giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte