Notícia

L'exposició fotogràfica dels 40 anys de l'ACPC arribarà a Tortosa el 31 de març

Organitza el Setmanari l'Ebre i es podrà veure fins al 27 d'abril

Foto

L'exposició fotogràfica 40 anys de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal  que a principis d'any es va poder veure a Olot, segueix de gira i el pròxim divendres 31 de març arribarà, de la mà del Setmanari l'Ebre, a Tortosa. En concret, estarà exposada a la Biblioteca Marcel·lí Domingo (C. de la Mercè, 6 Tortosa) del 31 de març al 27 d’abril.

La mostra resumeix els 40 anys de vida de l’ACPC, des de la primera reunió a Canyamars el 1981 amb diferents editors de revistes locals i comarcals de Catalunya, fins als nostres dies.

A través de plafons i alguns objectes històrics exposats  es recorden els inicis de l’organització i l’evolució de la premsa comarcal en aquestes quatre dècades, fent referència a algunes de les capçaleres més importants del país. Així mateix, l’exposició incorpora les millors imatges presentades al concurs fotogràfic que va organitzar l’ACPC l’any passat. I també un gran diagrama que permet situar al territori totes i cadascuna de les capçaleres associades. 

L'exposició que es podrà veure a Terres de l'Ebre fruit de la col·laboració entre l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), la Xarxa d'Arxius Comarcals, l'Ajuntament de Tortosa, la biblioteca Marcel·lí Domingo i el Setmanari l'Ebre. La mostra compta amb el suport del Departament de la Presidència la Generalitat de Catalunya.

La inauguració es farà el divendres 31 de març a les 17.30 hores

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte