Notícia

Obren la convocatòria de contribucions als Quaderns del CAC

Tema: Universitat i pensament crític, formar en comunicació

Foto

Obren la convocatòria de contribucions als Quaderns del CAC, la revista científica de comunicació que edita el Consell de l’Audiovisual de Catalunya. La revista que arriba al número 49, vol reflexionar sobre el paper i el compromís de l’educació superior per formar i desenvolupar els i les futures professionals de la comunicació en un context de canvi, innovació, i reformulació constant.  

L’objectiu d’aquesta secció monogràfica és avançar coneixement sobre quin tipus de pensament crític (i com) s’està produint des de les universitats en l’àrea de la Comunicació. Per això, vol recollir aportacions sobre com l’educació universitària en comunicació s’està adaptant a les transformacions socials, econòmiques, polítiques, tecnològiques i empresarials. Interessen especialment els resultats que s’estan assolint, però sense oblidar les oportunitats i obstacles que es dibuixen a mig i llarg termini.

La revista és de periodicitat anual ies publica íntegrament en tres llengües: català, castellà i anglès. La revista assumeix la correcció i la traducció dels textos als tres idiomes. La publicació és d’accés obert i gratuït al contingut per a les persones lectores, i no té cap cost per a les persones autores per enviar articles ni pel procés editorial. La revista, a més del tema monogràfic, disposa de la secció miscel·lània “Articles”, on podeu participar amb textos de recerca en curs sobre comunicació i cultura audiovisual. La convocatòria per rebre contribucions per a aquesta secció roman oberta permanentment.

Teniu tota la informació en aquest enllaç.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte