Notícia

Convoquen el Premi de Periodisme Accenture sobre Economia i Innovació 2023

La dotació és de 8.000 euros per a cadascuna de les tres categories

Foto

La  multinacional de consultoría estratègica Accenture convoca la 24 edició del Premi de Periodisme Accenture sobre Economia i Innovació, Tecnologies i transformació empresarial i Digitalització sostenible.

Podran optar al Premi els treballs periodístics publicats o emesos per un mitjà de comunicació escrit, audiovisual o digital d'Espanya i que tinguin com a cap tema central dels següents:

  • La innovació com a palanca de desenvolupament de l'economia, en la categoria "Economia i Innovació".
  • La importància de les tecnologies disruptives en la transformació de les organitzacions i en la manera de fer negocis dels sectors empresarials, en la categoria "Tecnologies i transformació empresarial".
  • La digitalització i la sostenibilitat com a habilitadors del canvi responsable en l'economia, les empreses i la societat, en la categoria "Digitalització sostenible".

Poden concórrer aquells treballs publicats entre l'1 de setembre de 2022 i el 31 de maig de 2023, tots dos inclusivament. La dotació és de 8.000 euros i una escultura de bronze en cadascuna de les seves tres categories. La data d'admissió d'originals finalitza el 31 de maig de 2023. El veredicte es farà públic al juny de 2023.

Teniu totes les dades i bases en aquest enllaç

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte