Notícia

Arriba l'app 'Un cop al dia', un Trivial en català que permet guanyar premis

De CodeSyntax, també desenvolupadors web de l'associació Tokikom

Foto

Aquest dilluns es va llençar  la primera temporada de l'app Un cop al dia. Es tracta d'una mena de Trivial de 10 preguntes, que només es pot jugar una vegada al dia, i en què cada setmana hi ha un premi per al jugador amb millor puntuació, i un altre premi, aquest per sorteig, entre tots els participants d'aquella setmana. Es pot jugar de forma individual, o formar grups per competir amb família, amics, grups de la feina etc.

Un cop al dia, és la versió en català d'Egunean Behin, una app que van llançar al País Basc en euskera fa uns anys i que està funcionant molt bé,  a dia d'avui té 60.000 usuaris. L'empresa al darrere de la iniciativa és CodeSyntax, que també és la desenvolupadora dels temes web de l'associació de premsa basca Tokikom, que al passat desembre va participar al Dia de la Premsa Comarcal celebrat a Barcelona.

La mecànica és ben fàcil, et registres i l'app et planteja 10 preguntes sobre temes diversos de cultura general les quals has de contestar amb el major número d'encerts possible, alhora que amb el menor temps possible. A partir d'aquí, l'app crea una sèrie de rànquings: setmanals, de temporada, etc. I sobre les possibilitats d'encertar; doncs en la versió en euskera, hi ha 80.000 preguntes diferents; i en la versió en català, ja n'hi ha 40.000.

A hores d'ara, la primera temporada d'Un cop al dia durarà 10 setmanes, del 27 de febrer al 7 de maig de 2023, i la patrocina Donostia Turismoa.  L'oficina de turisme donostiarra ofereix tres premis de temporada: un per al primer classificat de la temporada, un altre per al segon classificat de la temporada, i un tercer per sorteig entre tots els participants. Els premis són els següents

  1. Dos dies en un hotel donostiarra + Experiència relax a Talasoteràpia en La Perla.
  2. Dos dies en un hotel donostiarra + Experiència gastronòmicaa La Sidreria.
  3. Dos dies en un hotel donostiarra + Experiència cultural amb una visita a Chillida Leku.

Més endavant canviaran els patrocinadors i, per tant, els premis. Els patrocinadors setmanals d'aquesta temporada són: Donostia Turismoa; Casa Costa; Euskal Etxea BCN; Softcatalà; Filmin.cat; Formatge d'Idiazabal; Pol·len edicions; Productes de la Terra i Amical Wikimedia.

CodeSyntax, una empresa del País Basc que treballa amb software lliure, va crear el joc Egunean Behin en euskara en 2019. A l'inici de 2023 Egunean Behin és utilitzat diàriament per 60.000 usuaris. Un Cop Al Dia és la versió en català del joc, que comença el seu camí al febrer de 2023.

Teniu tota la informació en aquest enllaç

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte