Notícia

L'ACPC Convoca el XII Premi a la Millor Portada i Digital del 2022

La data límit per presentar candidatures finalitza el 10 d'abril de 2023

Foto

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal convoca a totes les publicacions associades a participar en la dotzena edició dels Premis Premsa Comarcal a la Millor Portada i Digital. Amb aquests guardons l’ACPC  vol reconèixer la rica diversitat d’entitats, empreses editores i associacions que fa més de 40 anys que construeixen el mapa local de comunicació en català. L’ACPC també lliurarà un premi  destinat a distingir aquella persona, col·lectiu, entitat o administració que s’hagi destacat pel seu suport incondicional al nostre col·lectiu al llarg de la seva història. La data límit de presentació de treballs que opten al premi és a les 15 h del dia 10 d’abril  de 2023. 

Al premi  hi ha diferents categories depenent de la periodicitat en què apareixen les publicacions. Us recomanem que llegiu les bases amb atenció.

Teniu les bases completes en PDF en aquest enllaç.

El Jurat farà públic el veredicte de tots dos premis en el decurs de la celebració de l’Assemblea General d’Associats de l’Associació de la Premsa Local i Comarcal que se celebrarà el 6 de maig a Sant Cugat del Vallès.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte