Notícia

'Segre' rep el premi Sardalleida per 25 anys de la pàgina 'Sardanejant'

Atorgat per la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Foto
La subdirectora del diari 'Segre' Anna Gómez amb la resta de premiats i autoritats a la gala de Balaguer / Jordi Echevarria - Segre

La junta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida va entregar dissabte el premi Sardalleida 2023 al diari Segre en agraïment pels 25 anys de la publicació de la pàgina setmanal d’informació sardanista Sardanejant. El guardó, que va recollir la subdirectora del diari Anna Gómez, va ser entregat pel president de la Federació, Carles Vall, en el marc del sopar de la 27a Nit de la Sardana celebrada al Molí de l’Esquerrà, una de les activitats programades a Balaguer amb motiu de la capitalitat de la sardana que ostenta la capital de la Noguera. “Tenir un espai setmanal durant tants anys al rotatiu de més tirada de la demarcació de Lleida és una fita molt important per a la dansa catalana i estem molt orgullosos i agraïts per això”, va explicar el president de la Federació, Carles Vall.

Un altre dels guardonats de la nit va ser el periodista de Catalunya Ràdio Xavier Solà, que va rebre el premi Rotllana 2023 pel programa La nit dels ignorants que dirigeix, així com el diari La Mañana, que va recollir el seu director, Francesc Guillaumet. Al llarg d’aquests vint-i-cinc anys han estat diverses les persones que han redactat la informació sardanista.

Josep R. Fontanet, Carles Giné, Albert Palau, Pilar Artero, Sílvia Sabaté i Albert Font van ser els primers redactors fins a la primavera de l’any 2011. A partir de llavors, la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida va crear el departament de Comunicació amb Marc Rovira al capdavant, que es va encarregar del suplement fins a l’any 2017. Actualment, és Joaquim Fabrés el responsable d’aquesta secció.Per finalitzar la jornada, va tenir lloc un sopar al mateix pavelló Molí de l’Esquerrà.

Font: Segre

giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2023

Avís legal

Contacte