Notícia

Es presenta a Figueres el treball guanyador de la I Beca Montserrat Minobis

Duu per títol "Jo sí que et crec", de la periodista Núria Vilà.

Foto

L'Ajuntament de Figueres, l'Associació de Dones periodistes de Catalunya (ADPC), el Col·legi de Periodistes de Catalunya, la Diputació de Girona i l'Institut Català de les Dones han donat el tret de sortida a la segona edició de la Beca d'investigació Montserrat Minobis, amb l'objectiu de promoure i difondre un treball de recerca sobre programes i productes de contingut feminista emesos en qualsevol format audiovisual per a millorar-ne el coneixement i fer-ne divulgació. En l'acte també s'ha presentat el treball guanyador de la primera edició de la Beca: Jo sí que et crec, de la periodista Núria Vilà.

Núria Vilà Coma, de 30 anys, rebrà una dotació econòmica de 5.000 euros. El jurat ha valorat el seu treball, Jo sí que et crec, per ser «una proposta de recerca al voltant d'una problemàtica que malauradament continua essent massa actual i com a eina que ha de permetre avançar pel camí de la transformació de protocols i actituds, tant des de l'administració com de la societat i els mitjans de comunicació». Aquest treball es complementa amb el documental del mateix nom codirigit per Núria Vilà i Norma Nebot i produït per l'Associació de Periodisme Fora de Quadre.

Núria Vilà és una periodista i documentalista independent establerta a Barcelona. La seva tasca se centra principalment en temes relacionats amb els conflictes, les desigualtats i els drets humans. Ha treballat com a videoperiodista per a mitjans com internacionals com Al Jazeera, China Plus News, Euronews o TRT World, entre d'altres.

Tota la informació al web del Col·legi de Periodistes.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte