Notícia

Formació de l'ACPC per millorar competències en la gestó dels vostres webs

El pròxim dilluns 31 de gener

Foto

El pròxim dia 31 de gener l'ACPC organitzem a la nostra seu (C. Hospital, 110-112 Barcelona) una formació a càrrec de Joan Camp i Guillem Vilaseca de l’empresa Tirabol, per tractar les millores i funcionalitats que s’han fet en el gestor de webs  que vam implementar en algunes de les capçaleres associades.

L'any 2012, l'empresa Tirabol va crear el primer gestor de diaris digitals per donar cobertura als projectes de la Premsa Comarcal que encara no tenien web, o que si bé la tenien, no l'acabaven de fer funcionar en condicions. La recepció va ser molt positiva amb l'incorporació d'una desena de projectes. Uns anys més tard, a volts del 2017, el gestor va tenir una evolució molt important adaptant-se als dispositius mòbils i afegint un munt de noves opcions i possibilitats noves. L'any passat, el 2022, s’ha fet una ampliació i millora dels serveis que ofereix aquest gestor. És per això que fem aquesta formació per explicar quines són aquestes noves funcions, en què han millorat les que hi havien, quines coses es podran fer amb les eines actuals, i sobretot, crear un diàleg entre proveïdor i client per tal que aquests puguin maximitzar els usos que donen al gestor per tal de difondre digitalment la seva publicació.

Aquesta formació s'emmarca dins la continua tasca de l'ACPC per millorrar les competències dels nostres associats en l'entorn digital.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte