Notícia

Es celebra la IV Nit de la Comunicació dels periodistes ebrencs a Tortosa

El primer Premi Talent és per a la periodista rapitenca Joanna Pardos

Foto

La Nit de la Comunicació, organitzada per la Demarcació de Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya va recuperar  trajectòries de professionals del territori que han posat el seu granet d’arena perquè mitjans ebrencs vegen la llum i es facen grans. En total, nou periodistes i comunicadors van veure reconeguda la seua tasca, en l’acte organitzat divendres a l’Hotel Corona de Tortosa. En esta quarta edició a més, es va voler reconèixer amb el primer Premi Talent, la trajectòria de la jove periodista rapitenca Joanna Pardos que ha exportat el seu treball arreu del país i de l’estat com a periodista en mitjans locals ebrencs així com a Catalunya Ràdio i TV3.

Pel que fa als nou periodistes i comunicadors que van compartir protagonisme divendres són la comunicadora Lluïsa Bertomeu de Deltebre, que ha treballat en premsa escrita, ràdio i televisió i que des de fa uns anys ha hagut d’aparcar la seua feina per una greu malaltia; Josep Garriga, fill de Gandesa, on va fundar l’emissora municipal, per a després marxar a treballar a mitjans nacinals, sobretot a El País, i a encapçalar la comunicació de diferents projectes a països d'arreu del món; la televisiva Karmele Marchante, que també ha tastat tots els mitjans, ràdio, premsa i televisió i tots els gèneres, des dels informatius fins a la premsa rosa, tant en mitjans catalans com espanyols; els germans Ramon i Emèlia Miravall, ella va ser la primera locutora de Ràdio Tortosa i ell col·laborador d’este mitjà uns anys més tard; Josep Parrot, que va ser un dels locutors dels inicis d’Amposta Ràdio; Manel Ramon, al cap d’Amposta Ràdio des de fa molts anys i col·laborador de les televisions locals, entre altres; el mediàtic periodista i professor Pepe Rodríguez, i la veu de Ràdio Flix, Vera Talarn.

La Nit de la Comunicació va comptar amb la participació del degà i de la vicedegana del CPC, Joan M. Morros i Núria de José, respectivament, així com del Cap de comunicació, Xavier Puig

Font: CPC

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte