Notícia

Divendres inaugurem oficialment l'exposició fotogràfica de 40 anys de l'ACPC a Olot

A les 19 hores a l'Arxiu Comarcal de La Garrotxa

Foto

Tot i que ja fa uns dies que es pot visitar l'exposició fotogràfica 40 anys de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal  a la Sala d'Actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa (plaça Puig del Roser, 1, d'Olot), serà el divendres 27 de gener a les 19 hores que farem la inauguració oficial amb una visita guiada. A l'acte es comptarà amb els parlaments d'Òscar Cabana, director del setmanari La Comarca d'Olot; Francesc Fàbregas, president de l'ACPC; i l'alcalde d'Olot, Pep Vayreda.

La mostra, comissariada per Joan Carles Codolà, resumeix els 40 anys de vida de l’ACPC, des de la primera reunió a Canyamars el 1981 amb diferents editors de revistes locals i comarcals de Catalunya, fins als nostres dies.

A través de plafons i alguns objectes històrics exposats  es recorden els inicis de l’organització i l’evolució de la premsa comarcal en aquestes quatre dècades, fent referència a algunes de les capçaleres més importants del país. Així mateix, l’exposició incorpora les millors imatges presentades al concurs fotogràfic que va organitzar l’ACPC l’any passat. I també un gran diagrama que permet situar al territori totes i cadascuna de les capçaleres associades. 

L’exposició, que ja està en marxa, es podrà visitar fins al 17 de febrer i a tots els visitants se’ls regalarà un exemplar del llibre Premsa Comarcal: La memòria de la vida quotidiana de Catalunya (2021).

L'exposició és fruit de la col·laboració entre l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa i el setmanari associat La Comarca d’Olot, amb el suport del Departament de la Presidència la Generalitat de Catalunya.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte