Notícia

Fet a Sant Feliu presenta 'L'anuari' amb la Sala Els Pagesos plena

Incorpora com a exclusiva una infografia sobre la gestió d'El Complex des del 2006

Foto

La publicació associada Fet a Sant Feliu ha presentat la novena edició deL’anuari 2022 en un acte a la Sala Els Pagesos. Enguany, Clara Molins, santfeliuenca, periodista a RAC 1 i excol·laboradora del Fet a Sant Feliu n’ha sigut la padrina. A l’acte, Molins va reconèixer la rellevància del periodisme de proximitat i la seva importància pels mitjans generalistes perquè, segons va exposar, cerquen en els locals una visió més propera dels fets.

L’acte també va comptar amb la presentació de Judit Espert, presidenta de la Cooperativa Sant Feliu Viu i la cap de redacció del Fet a Sant Feliu, Irene Delgado. Espert va explicar la novetat d’aquest any: la publicació ha sortit al mercat al gener, cosa que ha permès incloure el mes de desembre íntegre.

Per part seva, Delgado va detallar-ne l’estructura, basada en 17 apartats. Entre ells, l’Especial soterrament, Societat, Política, Educació, Economia, Salut Pública, Cultura i Esports. A més, també s’hi recuperen els articles més destacats de l’any: l’entrevista a Pere Codorniu i el reportatge La guerra d’Ucraïna des de Sant Feliu: quatre testimonis de la ciutat.

L’actual edició de L’anuari compta amb una exclusiva: una infografia sobre El Complex, un dels centres esportius de Sant Feliu. Des que es va inaugurar, el 2007, ha tingut dificultats per executar la seva activitat. En aquesta peça, exposem totes les incidències que hi ha hagut, els diferents equips de govern i regidories d’esport i les gestions que s’han fet fins avui dia.

L’anuari es pot adquirir a les papereries Ossó i Carlin a un preu de 15 euros. Podeu veure la galeria d’imatges a través d’aquest enllaç.

Font: Fet a Sant Feliu

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte