Notícia

Inaugurem a Olot l'exposició que rememora els 40 anys de l'ACPC

L'acte institucional tindrà lloc el pròxim divendres 27 de gener

Foto

Des d'ahir dimarts ja es pot visitar  l'exposició fotogràfica 40 anys de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal  a la Sala d'Actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa (plaça Puig del Roser, 1, d'Olot). La mostra resumeix els 40 anys de vida de l’ACPC, des de la primera reunió a Canyamars el 1981 amb diferents editors de revistes locals i comarcals de Catalunya, fins als nostres dies.

A través de plafons i alguns objectes històrics exposats  es recorden els inicis de l’organització i l’evolució de la premsa comarcal en aquestes quatre dècades, fent referència a algunes de les capçaleres més importants del país. Així mateix, l’exposició incorpora les millors imatges presentades al concurs fotogràfic que va organitzar l’ACPC l’any passat. I també un gran diagrama que permet situar al territori totes i cadascuna de les capçaleres associades. 

L’exposició, que ja està en marxa, es podrà visitar fins al 17 de febrer i a tots els visitants se’ls regalarà un exemplar del llibre Premsa Comarcal: La memòria de la vida quotidiana de Catalunya (2021).

L'exposició és fruit de la col·laboració entre l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa i el setmanari associat La Comarca d’Olot, amb el suport del Departament de la Presidència la Generalitat de Catalunya.

Finalment, també s’ha organitzat una visita guiada amb acte institucional inclòs, que serà el proper divendres 27 de gener, a les 7 de la tarda.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte