Notícia

Revista Cambrils enceta l'any del 70è aniversari

Incorpora canvis estructurals en motiu d'aquesta efemèride

Foto

La publicació aassociada Revista Cambrils ja ha iniciat l'any del 70è aniversari, un any en el que l'entitat editora, l'Associació Cultural Revista Cambrils, vol aprofitar per donar un impuls al grup de comunicació local que actualment conformen la publicació mensual Revista Cambrils i el diari digital revistacambrils.cat. Els actes commemoratius s'aniran desplegan al llarg de l'any. De moment, l'edició de Gener de 2023 de la publicació, que acaba de sortir publicada, ja incorpora uns canvis estructurals en motiu d'aquesta efemèride.

Els canvis es poden veure des de la portada, més neta i amb canvi de capçalera, fins a determinades pàgines de l'interior. A part de la portada, la novetat més visible és el quadernet central que té una primera pàgina amb informacions que duia la Revista ara fa 70 anys. La doble pàgina central està dedicada a una fotografia sota el nom de Fanalades. Les 12 fotografies de les 12 edicions d'enguany per aquesta secció estaran fetes per professionals i aficionals locals a la fotografia. L'autor de la primera foto ha estat Oriol Gené. La quarta pàgina del quadernet central té una nova secció, la Retrofotografia, en la que es compara un espai cambrilenc amb una foto antiga i una d'actual.

Aquesta edició, a més, conté un reportatge sobre la desaparició de la casa pairal dels Clanxet i els Aguiló, a la confluència del carrer de l'Hospital i el carrer dels Immolats del Setge. Un nou espai, en clau d'humor, és el de La Consulta, a càrrec de Pere Martí. Qui vulgui es pot adreçar al Pere a través del mail  laconsulta@revistacambrils.cat  per enviar-li neguits, preguntes, comentaris, fotos, i ell respondrà a través de la publicació.

Revista Cambrils és una de les publicacions més veteranes de Catalunya. Va néixer el setembre de 1953 sota l'aixopluc de l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle, entitat que s'havia constituït quatre mesos abans i ja ho va fer com a publicació mensual. L'any 1991 es va crear una entitat pròpia, l'Associació Cultural Revista Cambrils, que des de llavors n'és l'editora. Revista Cambrils ha estat pionera en les noves tecnologies i ja l'any 1996 va posar en marxa la primera pàgina web i 10 anys després, el 2006, es va posar en funcionament el diari digital revistacambrils.cat.

Font: Revista de Cambrils

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte