Notícia

El fotoperiodista Jordi Borràs guanya el 10è Premi Planes

Pel llibre 'Tots els colors del negre. L’extrema dreta a l’europa del segle XXI’

Foto

El fotoperiodista Jordi Borràs (Barcelona, 1981) és el guanyador del X Premi Josep Maria Planes pel treball d’investigació periodística recollit en el llibre ‘Tots els colors del negre. L’extrema dreta a l’Europa del segle XXI’ (Ara Llibres).  El jurat ha destacat el treball exhaustiu de Borràs i la seva “llarga investigació de tants anys” de l’extrema dreta reflectida en un llibre “de qualitat, ben documentat i contrastat”. 

El jurat, que ha remarcat la qualitat de tots els treballs presentats en aquesta desena edició del premi, ha decidit també atorgar una menció especial a la periodista Núria Orriols pel reportatge d’investigació ‘Privilegis al Parlament: la cambra paga 1,7 milions d'euros anuals a funcionaris que no hi treballen’, pel seu “impacte a nivell públic i institucional i que, a més, ha provocat canvis”, tal com ha subratllat el jurat.

El Premi Planes es lliurarà el dimarts 31 de gener (19h) al Centre Cultural del Casino de Manresa.S'obrirà amb un diàleg sobre "Com informar de l’extrema dreta" amb el mateix autor i el també fotoperiodista Salvador Redó.

Font: Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte