Notícia

La Mira preveu superar els 200 podcasts a la segona edició dels Premis Sonor

El període de presentació es tancarà el 31 de març

Foto

La segona edició dels Premis Sonor preveuen superar els 200 podcasts candidats de la primera edició dels guardons, ha assegurat Joan Camp, editor de La Mira. El període de presentació dels treballs s’obrirà el 16 de gener i es tancarà el 31 de març. “Entre les propostes hi cap tothom, sempre que estigui en llengua catalana i s’hagi emès entre l’1 de gener i 31 de desembre del 2022”, ha manifestat Camp. L’editor de La Mira ha manifestat que aquesta és l’edició de la consolidació dels premis. Es preveu que la gala dels guardons, impulsats per Catalunya Ràdio i La Mira, se celebri durant la primera quinzena de juny.

Camp ha apuntat que trobaven a faltar un espai de reconeixement i incentiu i que no hi havia uns premis de podcast en català. “I vam decidir fer una bogeria, que era fer uns premis i teníem clar des d’un primer moment que volíem a Catalunya Ràdio com aliat”. Ha reconegut que una primera edició sempre genera riscos perquè ningú sap que ens trobaríem. “La nostra convocatòria va implicar fer una primera foto al sector amb 200 propostes rebudes dels Països Catalans”.

Per la seva part, Jordi Borda, director de Catalunya Ràdio, ha destacat que volen ser capdavanters en la creació de podcasts i ara mateix l’oferta de l’emissora arriba a 40 podcasts a demanda. En aquest context, ha dit que van decidir acompanyar “aquesta bogeria de proposta” amb La Mira. “Espero que aquest any hi hagi més propostes i de més qualitat”.

Font: ACN

giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2023

Avís legal

Contacte