Notícia

Convoquen les beques 2023/24 del Reuters Institute for the Study of Journalism

Les candidatures s'han de presentar abans del 6 de febrer

Foto

El Reuters Institute for the Study of Journalism obre la convocatòria de les seves beques per a periodistes amb més de cinc anys d'experiència en redaccions de mitjans. Una trentena de periodistes seran seleccionats per desenvolupar un projecte rellevant per la seva trajectòria professional, la seva redacció o la indústria del periodisme. Les candidatures s'han de presentar abans del 6 de febrer. 

Les beques tenen una durada de tres o sis mesos i començaran l'octubre de 2023, el gener de 2024 o l'abril de 2024. La majoria dels periodistes estaran totalment finançats i rebran una beca mensual de 2.000 £ per cobrir el cost de l'allotjament, el menjar i altres despeses. El programa també cobreix el cost del viatge cap a i des del Regne Unit i qualsevol cost del visat. 

Els periodistes becats assistiran a seminaris, trobades de networking i debats amb altres companys per entendre millor el periodisme i la indústria de les notícies. Durant aquests mesos els seleccionats s'hauran d'abstenir de treballar professionalment. És necessari acreditar el nivell d'anglès segons els criteris de la universitat. 

Tota la informació i formulari d'inscripció al web del CPC

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte