Notícia

Obrim el termini de la 2a edició del Premi Premsa Comarcal a la Solidaritat

Dedicat a estudiants de batxillerat i d'ESO

Foto

El pròxim dimarts 10 de gener s'obre el termini per participar a  la segona edició de“Concurs Premsa Comarcal a la Solidaritat” que convoca l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) junt amb les publicacions associades del seu territori  i amb el suport de la Generalitat de CatalunyaLa principal novetat és que enguany hem ampliat la possibilitat de participar a estudiants de batxillerat i no només d'ESO, i que hem apliat la dotació de premis. En total repartirem 3.500 euros.  Aquesta segona edició es duu a terme donada la bona acollida de l’edició anterior.

L'objecte de la convocatòria consisteix en l'atorgament de premis a reportatges sobre solidaritat, elaborats per estudiants d’ESO i batxillerat per al curs 2022/23. Entenent per solidaritat, els valors que ajuden a una convivència igualitària entre les persones i col·lectius de diferent índole. L’objectiu  és fer conscients als nostre joves de les necessitats que hi ha al seu voltant, apropar-los a la solidaritat més propera i implicar-los a la premsa local i comarcal. 

El premi és reparteix en dos, una part anirà directament a l’alumne o alumnes guanyadors, i l’altra, a l’entitat sense ànim de lucre que el guanyador o els guanyadors hagin escollit. El termini es tancarà el 28  de febrer.

Us annexem les bases de la convocatòria.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte