Notícia

Dos associats i un col·laborador de l'ACPC finalistes del Premi Mañé i Flaquer

La Mira, Revista de Cambrils i Santiago Tejedor

Foto

El jurat de la XXXV edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer va fer públics els finalistes del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer d’aquesta convocatòria, entre els quals hi ha dos associats a l'ACPC i un col·laborador:

  • Al Premi de Comunicació local, dotat amb 3.000 euros, ha quedat finalista el reportatge “Quan mossèn Àngel va guiar set joves cambrilencs al cim de l’Aneto”, de Lluís Rovira i Barenys, publicat a la Revista Cambrils el setembre de 2021. 
  • En la categoria de  Fotoperiodisme Camp de Tarragona, dotat amb 3.000 euros, està selecciona  la imatge “Les filles del pastor”, de Jordi Borràs, presa el 23 de març de 2022 i publicada el 6 de maig de 2022 a La Mira.
  • I en la categoria Premi de Periodisme Turístic, dotat amb 6.000 euros, el reportatge “Historia del periodismo de viajes. Los pioneros del Antiguo Egipto”, de David Rull i Santiago Tejedor (aquest últim columnista a l'ACPC i recent guanayador del Premi de Recerca que organitzem) publicat a National Geographic Historia el 10 de gener de 2022.

Un total de 150 treballs optaven al premi organitzat per l’Ajuntament de Torredembarra, la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Repsol, com a patrocinador, i el Port de Tarragona, com a col·laborador. Els premis es lliuren el 25 de novembre al Pati del Castell de Torredembarra.

Llegiu la noticia sencera al web del CPC

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte