Notícia

El 9 Nou crea '+9’, un digital d’oci i cultura per als suscriptors

Es publicarà els divendres a la tarda

Foto

El grup El 9 Nou amplia la seva oferta editorial i posa en marxa aquest divendres un nou producte digital: el +9, un suplement d’oci i cultura. Aquesta publicació, exclusiva per a subscriptors d’El 9 Nou es publicarà els divendres a la tarda i es podrà llegir en línia a la web . D’aquesta manera, el grup El 9 Nou fa un pas endavant més per oferir valor afegit als seus subscriptors que, a més del periòdic en paper, els continguts prèmium del portal digital i el suplement El 9 Magazín, ara també tindran accés a una publicació centrada exclusivament en oci i cultura i molt pensada per ser una guia de cap de setmana.

En aquest primer número s’hi podrà trobar des d’una entrevista a l’humorista Peyu, que estrena l’espectacle Il·lusionista, fins a un reportatge del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, que acaba aquest cap de setmana, passant per la Festa de la Ratafia de Cardedeu o el primer disc d’un grup de joves de Lliçà d’Amunt nascut durant la pandèmia. A més, el +9 inclou seccions de novetats musicals, literàries o cinematogràfiques i una en què es recuperaran curiositats com la gravació de la pel·lícula Libertarias de Vicente Aranda a Vic. També hi haurà un espai d’opinió on Jordi Remolins, batejat com L’outsider, donarà el seu particular punt de vista recuperant moments sobre fets i gent que li han cridat l’atenció en algun moment de la seva vida.

El director editorial d’El 9 Nou, Agustí Danés, explica que aquest producte “pretén ser un complement a l’oferta informativa que ja ofereix el grup EL 9 NOU i contribueix a donar més valor als subscriptors”, però, a més, el fet que la revista sigui només digital “també és una aposta perquè ens permet enriquir la informació i, alhora, alinear-nos amb les noves tendències de consum”.

Font: El 9 Nou

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte