Notícia

L'exposició itinerant dels 40 anys de 'Segre' s'estrena a Sort

La selecció de portades i fotografies es pot visitar fins el 27 de novembre

Foto
Una imatge de l'exposició a Sort / SEGRE

L’exposició itinerant 'Segre, 40 anys informant' ha arribat a Sort, amb una selecció de portades del diari i fotografies que recorren les últimes quatre dècades de la història de les comarques lleidatanes i, molt especialment, del Pallars Sobirà. Es va inaugurar a l’Oficina de Turisme comarcal, on podrà veure’s fins al dia 27 de novembre.

El naixement i el desenvolupament d’activitats turístiques que inclouen des de l’esquí fins al ràfting, la recuperació de tradicions com les falles i esdeveniments culturals com el festival Doctor Music apareixen reflectits en aquesta mostra.

Els primers visitants hi van poder veure fragments del seu passat i rememorar a través d’imatges paisatges ja desapareguts després de dècades de profunda transformació del territori. “Procurarem continuar molts anys informant de tot el que a vostès els preocupi, ajudi o alegri la vida, i seguir caminant junts”, va prometre Anna Gómez, subdirectora de SEGRE, que va conduir l’acte inaugural, en què va participar el president del consell d’administració del grup, Robert Serentill, i representants del consell comarcal, de l’energètica Enel i de la constructora Cervós.

Més informació aquí
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte