Notícia

Darrers dies per presentar-se al Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació

Hi ha una categoria de premsa local i el termini finalitza el 20 de novembre

Foto

Queden pocs dies  per tancar la convocatòria del 8è Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació que inclou una categoria d'obres publicades en mitjans comarcals. El Grup Barnils premia amb 1.500 euros cada guanyador en les categories de mitjans nacionals i mitjans de proximitat. El període per enviar originals s’acaba el proper 20 de novembre.

El Grup de Periodistes Ramon Barnils convoca, per vuitè any consecutiu, el Premi Barnils de periodisme d’investigació. Es premiaran reportatges d’investigació en dues categories: obra publicada en mitjans d’abast nacional i obres publicades en mitjans locals i comarcals, que tractin qüestions i problemàtiques que succeeixen o tenen un impacte clar als Països Catalans. El període per enviar originals es va obrir el dia 17 d’octubre, i s’allarga fins el 20 de novembre d’aquest any a les 23.59 h. Les bases del premi es poden consultar al web www.grupbarnils.cat/premibarnils. 

Les obres poden ser en qualsevol format: paper, digital, radiofònic, audiovisual o multimèdia  i s’han de presentar telemàticament. Es valorarà especialment la varietat i riquesa de tècniques d’investigació periodística emprades. El premi és obert tant a periodistes com a estudiants de periodisme i totes dues categories estan guardonades amb 1.500 euros cadascuna. 

Tota la informació aquí.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte