Notícia

El digital Principal que dirigeix Saül Gordillo, nou associat de l'ACPC

Francesc Fàbregas celebra el format "modern i actual" del mitjà

Foto

El digital Principal del grup 8tv i que dirigeix Saül Gordillol s'ha convertit en un membre més de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC). La ratificació de l'acord s'ha dut a terme aquesta setmana amb la presència de Gordillo i el president de l'ACPC Francesc Fàbregas (foto).  

Saül Gordillo celebra l'acord ja que, diu, servirà per enfortir els llaços del mitjà amb el periodisme comarcal. "Amb aquest pas, sumem riquesa a la pluralitat comunicativa del país, un tret que històricament ha caracteritzat el mapa comunicatiu a Catalunya". "Apostem pels mitjans del país i els continguts de proximitat", conclou Gordillo. Mentre que Fàbregas, valora mot positivament l'aliança amb Principal. Tal com explca, "unim sinergies i ens retroalimentem. Una de les funcions més importants de la nostra associació és ajudar tots els mitjans que en formen part, des de diverses vessants: publicitat, agències, estudis d'audiència o cursos de formació. Sempre que neix un nou mitjà a Catalunya és una bona notícia. A més, hi ha grans professionals darrere de Principal", assegura Fàbregas.

Fàbregas també ha celebrat l'aposta de Principal per un "format modern i actual". "És una forma diferent de fer i m'encanta. Malgrat que es digui que 'tot està inventat', ens hem de reinventar cada dia i, qui no sigui capaç d'innovar, tindrà dificultats. Li auguro un bon futur a Principal", ha reblat.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte