Notícia

El Setmanari de l’Alt Empordà organitza la jornada 'eWoman' a Figueres

El dimarts 22 de novembre a l’Auditori de Caputxins

Foto

Arriba eWoman a Figueres. El dimarts 22 de novembre, a partir de dos quarts d’11 del matí, l’Auditori de Caputxins acollirà aquest esdeveniment inspirat en dones d’èxit del nostre entorn l’objectiu del qual és servir d’altaveu i premiar l’esforç i el talent d’aquelles dones que hagin destacat per la trajectòria professional i la lluita en diferents entorns de l’actualitat. Un circuit impulsat des de fa set anys per Prensa Ibérica, grup editor del Setmanari de l’Alt Empordà i diversos mitjans més adscrits a l'ACPC, i que compta amb l’impuls de l’Ajuntament de Figueres.

Les protagonistes de les tres ponències d’eWoman Figueres són tres referents en el sector de la moda, de la recerca científica i del món empresarial. La primera anirà a càrrec d’Imma Serra i Xènia Semis, creadores de la marca de moda Rita Row que, actualment, compta amb més de dos-cents punts de venda al món. En segon lloc, intervindrà la investigadora de la Universitat de Girona, Sílvia Osuna Oliveras nascuda a Castelló d’Empúries, distingida en diverses ocasions per la seva trajectòria professional. I finalment, parlarà Maria Rosa Agustí, presidenta de l’Associació Gironina d’Empresàries, que destaca per la seva tasca i lluita en clau de gènere.

Durant la jornada, es lliuraran els següents guardons eWoman Figueres: Premi Trajectòria Professional by Ajuntament de Figueres, Premi Emprenedoria i Premi Mèrit Esportiu. L’esdeveniment eWoman Figueres també comptarà amb una sessió de coaching per a tots els assistents, per servir igualment de motivació i d’inspiració. L’activitat anirà a càrrec de Cambyo, amb Usoa Arregui, Alfredo Julià i Ignacio Alonso.

Inscripcions aquí.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte