Notícia

SomGarrigues incorpora la figura del subscriptor digital

l periòdic hi incorpora més continguts,i una versió prèmium

Foto

Novetats al web del digital associat SomGarrigues. Des d'ara hi ha més continguts, però alguns d'aquests són d'accés restringit, pel qual caldrà registrar-se prèviament, una sola vegada. Per als subscriptors de l'edició en paper, aquest registre és gratuït i, per tant, és un servei nou del qual poden disposar. Els qui no són subscriptors de l'edició en paper, tenen diferents opcions: subscriure's en la modalitat web i pdf, amb la qual tindran accés a les notícies restringides i podran llegir les últimes edicions del periòdic en pdf. Aquesta és una modalitat pensada especialment per als garriguencs que viuen fora de la comarca.

Les altres opcions són subscriure's només a la modalitat web (que permet llegir les notícies restringides) i, naturalment, subscriure's al paquet sencer, que inclou rebre a casa el periòdic en paper cada 15 dies, la revista mensual SomEsports, poder llegir el SomGarrigues en pdf i accedir a les notícies restringides. Igualment, tots els usuaris, subscriptors o no, poden comprar els últims exemplars sencers del periòdic en versió pdf.

Aquesta és la primera vegada que el web de SomGarrigues passa a tenir alguns continguts de pagament. Aquests, però, seran els que tenen a darrere més feina pròpia i més elaborada per part de la redacció, perquè creiem que el temps que hi destinen els professionals no pot ser gratuït. Valorar el periodisme també passa per gestos com aquest. D'altra banda, això també ens obliga a publicar més continguts d'aquest tipus, i així ens comprometem a fer-ho.

Tot això no afecta el web somesports.net, que continua com fins ara.

Font: SomGarrigues

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte