Notícia

La Mira organitza aquest cap de setmana la jornada Miravisions de fotoperiodisme

El 23, 24 i 25 de setembre a Juneda

Foto
Francesc Canosa, director de La Mira, ahir a la inauguració

El digital associat La Mira organitza, des d'ahir divendres i fins diumenge,  a Juneda (Garrigues), les jornades Miravisions de fotoperiodisme. Professionals reconeguts del món de la fotografia i el periodisme català, com ara el fotoperiodista nord-català Jordi Bartolí, formen part d'un programa que durant tres dies combinarà activitats com exposicions, tallers, ponències i taules rodones. Una de les exposicions és, precisament, sobre l'obra de Bartolí.

En aquesta edició també tindrà lloc un debat obert per reflexionar sobre els drets i deures dels fotoperiodistes, una taula rodona sobre com fotografiar i explicar un conflicte i una conversa entre fotoperiodistes que es dediquen a la informació local. Hi participen professionals com Jordi Borràs, Sandra Balcells, Roser Vilallonga, Alfons Cabrera, Ricard Garcia Vilanova, Mireia Comas o Plàcid Garcia-Planas, entre d'altres. Borràs és, alhora, protagonista d'una altra exposició que porta per títol 'Una vida aferrada a la terra', sobre el món rural, la pagesia, la ramaderia i la vida al camp.

La jornada també acull l'entrega de la segona edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme, que com vam informar la setmana passada va guanyar Pau Calle. Durant l'acte, avui al vespre, els guanyadors recolliran el prem en la categoria professional i d'estudiants. Les obres guardonades, així com la resta d'exposicions, es podran veure exposades des d'aquest cap de setmana i fins al 27 de novembre al Centre de les Arts i la Memòria de Ponent (CAMP) de Juneda.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte