Notícia

Catalan News renova el seu portal amb més seccions i continguts

El nou disseny del servei en anglès és un nou pas en el procés de modernització de l'ACN

Foto
La nova imatge de Catalan News / ACN

El portal de notícies en anglès de l'ACN, Catalan News, ha estrenat aquest dimarts 20 de setembre nou portal. Es tracta de la renovació més profunda del servei des del 2017. El nou portal incorporarà noves seccions, com 'New to Catalonia' o 'Discover Catalonia', i està pensat per donar més visibilitat a productes com el podcast setmanal 'Filling the sink' o els seus continguts audiovisuals, amb la continuïtat de l'informatiu 'Catalan News in 100 seconds' com un dels seus productes principals. El nou disseny de Catalan News s'emmarca en el procés de renovació iniciat a l'ACN el gener passat amb l'estrena de la nova plataforma digital de l'Agència.

El nou portal de Catalan News ja està en funcionament i s'hi pot accedir des de la mateixa adreça, www.catalannews.com, que és d'accés lliure. Aquesta és la renovació més important de Catalan News des del 2017, quan va evolucionar respecte al seu embrió, la Catalan News Agency (CNA).

L'objectiu d'aquesta nova etapa no és només modernitzar l'aspecte del servei, sinó també adaptar-se als nous temps, amb més pes per al contingut audiovisual, com els seus vídeos per a xarxes socials o el podcast 'Filling the sink', que en les pròximes setmanes arribarà al seu capítol 100. O la incorporació de noves tendències periodístiques i tecnològiques, com les visualitzacions integrades.

Catalan News explica en anglès els fets d'actualitat més rellevants que succeeixen a Catalunya, aprofundeix en les informacions i les contextualitza, amb l'objectiu de donar les claus per poder interpretar l'actualitat catalana per part del públic estranger. 

Font: ACN

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte