Notícia

Formació 'Introducció al posicionament orgànic als cercadors (SEO)'

El 4 d'octubre de 10 a 12.30 hores en línia

Foto

En aquest seminari del Servei de Desenvolupament Empresarial de la Generalitat  que es durà a terme el 4 d'octubre de 10 a 12.30 hores, s’establiran les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament orgànic SEO als cercadors, des del punt de vista d’una empresa cultural que vol fer accions locals o internacionals.

Continguts

  • Passos necessaris per arribar a posicionar-se; les aranyes (spiders) i la indexació. Punts bàsics conceptuals i tecnològics, així com les eines d’indexació bàsiques que ajuden en aquesta tasca.
  • La importància de la rellevància dels continguts: la densitat i la prominència. Com cal redactar continguts pensant en el SEO. Aplicació de l’estratègia de paraules clau per idiomes i països i els nuclis semàntics.
  • L’autoritat i els rànquings: entendre el funcionament dels algoritmes dels cercadors i què els diferencia.
  • Com es pot mantenir el SEO local o internacional al llarg del temps. Planificació i metodologia.

Formador: Víctor de Francisco. Llicenciat en Ciències Empresarials, especialitat en management internacional. Màster en Finances i màster en Internet Management per l’Institut Català de Tecnologia (ICT). Va ser el primer professional autoritzat per Google a Espanya a impartir els seminaris oficials de Google Ads (2007, AdWords Seminar Leader), i és professional autoritzat des del 2005.

Tota la informació al web del Servei de Desenvolupament Empresarial de la Generalitat

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte